avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luare in spatiu - Bucuresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luare in spatiu - Bucuresti

Buna ziua. De curand chiriasa m-a intrebat daca o pot lua in spatiu (Bucuresti). Imi poate spune cineva care ar fi riscurile, va rog? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:58, 5 Aprilie 2022
Viza de flotant este valabila doar un an.
Riscul e ca dacă se va pune problema evacuării, nu o sa puteți evacua persoana, decât în baza unei hotărâri judecătorești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)