avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Buna ziua!
Lucrez de 7 ani la un Hipermarket. Din anul 2009 - in cadrul unei sedinta a sindicatului, sa hotarat ca din anul 2009 sa primim spor de vechime.
In statul de plata nu este mentionat separat vechimea in munca.
Asi vrea sa stiu daca , cei care intocmesc statul de plata sunt obligati sa treaca intr-o rubrica separata vechimea in munca, sau intra in salariul de baza?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:24, 15 Ianuarie 2010
Sporul de vechime este evidentiat separat pe fluturasul de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii deosebite alina5ram alina5ram Buna dimineata...As vrea sa stiu daca se poate ca sporul de conditii deosebite sa fie incluse in salar....Eu stiammca trebuie sa apara o rubrica separata pe ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor - semnare act aditional cim ContSters158303 ContSters158303 Buna seara si sincere aprecieri pentru activitatea pe care o desfasurati ! Am sa va expun, cat mai succint, o problema care ma framanta. Pana anul trecut ... (vezi toată discuția)
Informatii referitoare la sporuri vechime adriana vasile adriana vasile Bunã ziua, Ma îndrept catre dumneavoastrã dorind sa aflu anumite informatii: am fost angajat la o institutie de stat (Teatrul Tony Bulandra ... (vezi toată discuția)