avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor conditii deosebite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor conditii deosebite

Buna dimineata...As vrea sa stiu daca se poate ca sporul de conditii deosebite sa fie incluse in salar....Eu stiammca trebuie sa apara o rubrica separata pe fluturas la fel cum apare si sporul de vechime......Multumesc....
Cel mai recent răspuns: alina5ram , utilizator 10:30, 7 Septembrie 2010
Buna dimineata !
Precizati , va rog, daca este vorba despre domeniul bugetar sau privat .
E ste vorba de o S.C.
ar trebui sa fie specificat in c.i.m. separat la rubrica prevazuta in acest sens prin urmare da trebuie evidentiat separat si in fluturasul de salariu.
problema e ca lucrez in conditii deosebite de la 01.04 si abia de la 01.08 sunt acordate......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime antarro antarro Este obligatoriu sa se acorde sporul de vechime sau e optional? Am inteles ca daca nu e inclus in salariu ar fi obligatoriu...de unde stiu eu daca e sau nu ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporurile apetra apetra Ordinul 64/2003 modificat precizeaza: \"1.Salariul de bază lunar brut: ...lei 2.Alte elemente constitutive: a)sporuri ... ; b)indemnizaţii ... ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in munca elenasuch elenasuch buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la ... (vezi toată discuția)