avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,am si eu o întrebare Am primit 3 ani cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,am si eu o întrebare Am primit 3 ani cu suspendare ...

Bună ziua,am si eu o întrebare
Am primit 3 ani cu suspendare și 4 ani de sub supraveghere și mai am un dosar pentru acceasi infracțiune comisa în acceasi perioada la care nu am rămas definitiv momentan.intrebarea mea este,ar fi posibila și la acest dosar încă o pedeapsa cu suspendare sau obligatoriu condamnare?
Mulțumesc!
Buna ziua!

In cel de-al doilea dosar se va dispune contopirea pedepselor, iar noua pedeapsa nu se va mai incadra pe dispozitiile art. 91 Cod penal.
Pedeapsa finala va fi cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o suspendare se poate si o adoua suspendare ? ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Anul trecut am avut o condamnare la 11 luni si un termen de 2 ani si 6 luni de incercare cu suspendare. Si acum mi-a inceput un nou proces de care ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu permisul reținut anterior tot pentru alcool la volan. la ce pot să mă aștept, este posibil să fac închisoare? Madalin1988 Madalin1988 Buna ziua am fost prins în ianuarie băut la volan.si mi sa reținut permisul .am deja un dosar iar acum mă prins din nou băut și fără permis.pot sa stiu ... (vezi toată discuția)