avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un Ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un Ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt acelasi CUi?

Buna ziua! Un Ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt acelasi CUi? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:38, 6 Aprilie 2022
un ONG depune un centralizator pentru toate Declaratiile 230 primite de la persoanele fizice .
Daca sunt prea multe formulare si nu le pot face zip cum le pot trimite? Ce se intampla daca trimit 2 centralizatoare? Multumesc!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

un ONG depune un centralizator pentru toate Declaratiile 230 primite de la persoanele fizice .

Nu este obligatoriu arhiva zip atasata la centralizator ( Formular C230 ) . Sa le pastrati dvs in eventualitatea unui control .
In schimb in centralizator se trec TOATE persoanele fizice din D230 pe cale le aveti.
Buna seara! Imi cere programul sa atasez documentele zip. Nu ma lasa sa trec de acest pas. Nu apare obtiunea da sau nu

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Nu este obligatoriu arhiva zip atasata la centralizator ( Formular C230 ) . Sa le pastrati dvs in eventualitatea unui control .
In schimb in centralizator se trec TOATE persoanele fizice din D230 pe cale le aveti.

A ma validat acum formularul fara sa trebuiasca sa atasez nimic .
Intr-adevar zice ca daca doresc sa atasez o pot face . Dar e optional . Am dat ok si s-a validat sa il pot semna electronic.
Vedeti mesajul [ link extern ]

si dupa OK ce apare :
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Buna ziua la depunere dec 230 online pt onguri ce se pune in ... sorexpert17 sorexpert17 BUNA ZIUA LA DEPUNERE DEC 230 ONLINE PT ONGURI CE SE PUNE IN ZIP? NUMAI BORDERO SAU SI DECLARATIILE CARE SUNT PE FORMA LETRIC, TREBUIE SCANAT SI ATASAT? (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilant pe 2011 iuganum iuganum Buna ziua ! sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am ... (vezi toată discuția)