avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BUNA ZIUA LA DEPUNERE DEC 230 ONLINE PT ONGURI CE SE ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BUNA ZIUA LA DEPUNERE DEC 230 ONLINE PT ONGURI CE SE PUNE IN ...

BUNA ZIUA
LA DEPUNERE DEC 230 ONLINE PT ONGURI CE SE PUNE IN ZIP? NUMAI BORDERO SAU SI DECLARATIILE CARE SUNT PE FORMA LETRIC, TREBUIE SCANAT SI ATASAT?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 23:19, 2 Mai 2022
Nu se ataseaza nimic in zip . E optional. Declaratiile 230 primite de la PERSOANE FIZICE le pastrati ca sa le aveti la un eventual control .
multumesc, dar borderou cu nume si cnp?
In situatia centralizatoare veti trece toate numele prenumele si CNP*-urile de pe toate D230 pe care le aveti dvs ca ONG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt acelasi cui? Puternicus Puternicus Buna ziua! Un Ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt acelasi CUi? Multumesc! (vezi toată discuția)
Borderou declaratii 230 ciofimonica ciofimonica Conform noului ordin de minister din aprilie 2020 se trimite de catre ONG borderoul online cu declarațiile 230 scanate, dar nu am gasit pe site anaf.ro ... (vezi toată discuția)
Declaratia 230 stan camelia stan camelia Buna dimineata! Am inteles ca declaratia 230 poate fi depusa si de catre ONG, iar daca sunt mai multe se pot depune in baza unui borderou. Puteti sa-mi ... (vezi toată discuția)