avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Borderou Declaratii 230
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Borderou Declaratii 230

Conform noului ordin de minister din aprilie 2020 se trimite de catre ONG borderoul online cu declarațiile 230 scanate, dar nu am gasit pe site anaf.ro modelul de borderou si nici in alta parte versiunea de trimis online.Va rog sa ma ajutati ca sa gasesc acest formular. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:20, 5 Mai 2020
Cred ca cel mai bine este sa sunati la asistenta contribuabili.

Personal, nu cred ca este ceva tipizat ci este o scanare a unui centralizator impreuna cu declaratiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la depunere dec 230 online pt onguri ce se pune in ... sorexpert17 sorexpert17 BUNA ZIUA LA DEPUNERE DEC 230 ONLINE PT ONGURI CE SE PUNE IN ZIP? NUMAI BORDERO SAU SI DECLARATIILE CARE SUNT PE FORMA LETRIC, TREBUIE SCANAT SI ATASAT? (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 230 balaceanuandrei balaceanuandrei Deoarece pe internet circula doua forme ale formularului 230, unul pentru perioada 01.01.2019-31.03.2019 si altul pentru perioada 01.04.2019-31.12.2019, pentru ... (vezi toată discuția)