avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea ar putea primi 25% din pensia tatălui meu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea ar putea primi 25% din pensia tatălui meu decedat? ...

Mama mea ar putea primi 25% din pensia tatălui meu decedat? Sau ar putea opta pentru pensia lui?Menționez că mama e pensionară din 1990, dar are o pensie mică!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:42, 6 Aprilie 2022
Nu a intrat în vigoare această prevedere legală.La alegere: Pensia proprie,sau cea de urmaș de 50% din cea a susținătorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat si cum obtine sotia/sotul supravietuitor, pensie de urmas? stef_56 stef_56 1. mama mea este in situatia de a primi acel ajutor social de 400 lei 2. tata este pensionar al ministerului de interne 3. tata are 90 de ani , iar mama 82 ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de optiune la pensie? ovi1 ovi1 Buna seara; apelez la dvs cu rugamintea sa imi spuneti daca exista posibilitatea ca sotul supravietuitor, pensionar, sa poata opta pentru a lua pensia sotului ... (vezi toată discuția)
Primirea a 25% din pensia sotului decedat. vioricadiaconescu vioricadiaconescu Am fost casatorita timp de 50 de ani, sotul meu a decedat de 1 an. Cum pot beneficia de procentul de 25% din pensia sotului. Eu am pensie de limita de ... (vezi toată discuția)