Am datorii de 24890 lei la Primărie (impozit auto). Pot merge la notar să vând locuința de pe numele meu dacă figurez la Primărie cu impozit auto neplătit (impozitul pe locuință fiind plătit) ?
Acum câțiva ani am cumpărat o camionetă pe care am înmatriculat-o pe numele meu și declarat la primărie. Am plătit impozit în fiecare an. În urma unui audit/control/nu știu ce verificări, au descoperit că autoturismul respectiv nu a fost înregistrat corespunzător și mi-au recalculat tot impozitul, apărând deodată suma de 24890.
Până clarific dacă au recalculat bine și poate ajung să contest.... o să treacă ceva timp. A intervenit o altă situație și eu vreau să vând urgent locuința și să mă mut din oraș. Se poate face contractul de vânzare a locuinței la notar (din câte știu e nevoie de "fiscal" de la primărie) dacă figurez cu impozit auto neplătit ?
Î-mi puteți da un articol din lege în care se precizează termenul de prescripție de 5 ani?
Vreau să merg la primărie să-i întreb, să văd ce zic.
Eu am camioneta de 11 ani, nu cred că e corect să se recalculeze impozitul pentru toată perioada de 11 ani dacă termenul de prescripție este de 5 ani.