avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... recunoastere diplome si adeverinte Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

recunoastere diplome si adeverinte Spiru Haret

Buna Ziua !
Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret - MFC Manag, ID promotia 2009 si as dori sa stiu daca diplomele sau adeverinte noastre sunt sau nu recunoscute. Ce putem face pentru recunoasterea studiilor ? Vor putea fi anulate de MECI ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:03, 25 Ianuarie 2010
Adeverintele ID-2009 sunt recunoscute si sunt luate in evidenta de catre ITM.
Urmariti evolutia concluziilor autoritatilor care se confrunta inca ,dar continuati studiile la etapa superioara .
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolventa spiru hare (fac. drept) promotia 2009 CEF CEF Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplome ,,spiru haret" coriza coriza Buna seara, Sunt absolventa ,,Spiru Haret\", promotia 2008, ID. Mi-a fost eliberata diploma de licenta dar nu-mi este recunoscuta. Sunt angajata in sistemul ... (vezi toată discuția)