avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere inregistrata dupa cele 20 zile legale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere inregistrata dupa cele 20 zile legale

Buna seara. O plangere impotriva ordonantei de clasare a procurorului a fost imregistrata dupa fix 30 zile lucratoare de la data ordonantei respective. Deci dupa cele 20 zile. Ce se intampla in ziua procesului? Judecatorul nu se seziseaza? Adica se continua judecarea cauzei chiar daca nu a fost respectat termenul legal?
V-ati intalnit cu asa situatii?
Multumesc foarte mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Analizati dispozitiile art. 339 si 340 Cod penal.
Mergeti si studiati si dosarul fizic. Este posibil sa nu fie inregistrate in el toate actele depuse la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere netrimitere in judecata Vanesacosma Vanesacosma Buna seara. Va rog mult un sfat. Primind o citatie in calitate de intimat intr un dosar privind Plangere netrimitere in judecata si impotriva rezolutiei de ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare laur2013 laur2013 in 2012 am depus o plangere penala privind marturia mincinoasa contra unei persoane care a depus marturie mincinoasa intr.un dosar civil si azi 08.04.2014 am ... (vezi toată discuția)