avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am și eu nevoie de ajutorul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră locuiesc ...

Bună ziua, am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră locuiesc în Franța și sunt hartuita verbal, psihic de o persoana nu știu cum a făcut rost de o foto copie după C. I. de a mea și merge pe la toate instituțiile franceze și îmi anulează toate documentele, va rog ce pot face? Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere fals annabela annabela Buna seara. Ma confrunt cu o situatie ciudata. Lucrez la un ONG care ofera servicii sociale si persoanelor de etnie roma. Am identificat cazul unui femei rome ... (vezi toată discuția)
Cuplu rezident in franta separare si copil mihneaz mihneaz Buna ziua, Sunt în cuplu de 3 ani cu logodnica mea, si ea românca. Avem un copil de 2 ani pe care l-am facut din dragoste, cu planuri de viitor aici în ... (vezi toată discuția)