avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Judecată cu primaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Judecată cu primaria

Bună seara, mi-a fost afectat imobilul din cauza serviciului public de apa, din cauza unei avarii aflată in strada la un racord, nu la mine in curte, am dat in judecată și când a venit expertul in construcții sa evalueze pagubele mi-a evaluat la circa 20000 lei, real ele se ridica la peste 80000 lei, credeți ca am șanse sa câștig dacă cer o reevaluare sau sa adauge alte pagube care nu apar in expertiza de exemplu uși care sunt deteriorate, gard, și nu a făcut referire la Fundație sa fac subzidire, mi-a spus cineva ca dacă am ajuns la pasul asta cu expertul sa evalueze pagubele ca voi câștiga 90%, și sa cer mai mult pentru ca prețurile sunt mari la manopera și materiale, ce părere aveți ?
Posibil sa castigati.
Oricum in instanta va trebui facut un nou raport de expertiza judiciar.
Instantele nu sunt obligate sa tina cont de un raport de expertiza extrajudiciar.
Buna ziua!

Inteleg ca deja s-a efectuat o expertiza judiciara. Puteti formula obiectiuni la raportul efectuat sau/si suplimentarea obiectivelor pe care le-ati propus.
Discutati cu avocatul dvs si vedeti daca expertiza a fost facuta in limitele dispuse prin obiectivele solicitate de catre dvs si instanta.
Daca nu aveti un avocat, luati legatura cu unul pentru a va explica strict pe dosarul dvs, dupa ce analizeaza actele.

Fiecare dosar are specificitatea sa si se poate da o opinie numai in urma studierii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiza extrajudiciar flomrco47 flomrco47 Ma gasesc in mijlocul unei cauze civile si raportul de expertiza judiciara nu ma multumeste, nu este corect. Cum pot sa cer o expertiza ... (vezi toată discuția)
Compenta expertiza ContSters276281 ContSters276281 Un expert tehnic judiciar, poate efectua o expertiza asupra valorii consolidarii unui imobil, dupa intocmirea unui proiect tehnic, avand la baza studii de ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)