avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis ...

Buna seara
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis o plangere contraventionala in legatura cu o amenda primita pt necompletarea PLF ului si am primit urmatorul raspuns :
Complet: Compl.CIV. 46 stagiar
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 20.04.2022. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 06.04.2022.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 06.04.2022
Intrebarea mea este daca a fost solutionata cauza? (Punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei) sau cauza NU este inca solutionata si instanta se va pronunta pe 20.04 .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:10, 9 Mai 2022
nu o sa faca.

offtopic, dvs pe ce motiv ati contestat ?
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2022
gi-jane2, moderator
In plangerea contraventionala am evidentiat faprul ca pfocesul verbal nu e conform OG 2/2001 si ca un formular incomplet( cazul meu, nu am remarcat pana cand am avut nevoie de el, doar ca sunt convins ca am completat toate campurile partenera mea avand aceeasi eroare) nu este sanctionabil. Iar dupa intampinarea primita de la dsp am redactat un raspuns la intampinare unde am atasat plf ul dat si ora descarcarii care arata ca e conforma plus reiterat aspectele referitoare la OG 2/2001 si oug 129/2021 si ca modificarile aduse in 5feb/2022 fac procesul verbal nul.

gi-jane2 a scris:

nu o sa faca.

offtopic, dvs pe ce motiv ati contestat ?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)