buna ziua,
cine ma poate ajuta intr-o problema ...sotul meu a lucrat la Laminorul Braila...a depus dosarul pentru pensionare unde raspunsul a fost negativ...are varsta de 57 si 9 luni dar fiind angajat din 1982 pana la 2013 numai in Laminorul braila a acumulat grupa .... faptul ca s-a descoperit acum ca in perioada 2004 -2006 ar fi trebuit sa aiba un cumul de un an si 11 luni pentru grupa unu si in cartea de munca nu este specificat nimic a daunat anilor acumulati...la casa judeteana a fost transmis in revisal doar 4 luni cum putem dovedi sau rezolva diferenta pana la 1 an si 11 luni? ...acum in total vechime are 43 de ani ...daca am putea rezolva intr-un fel si greseala ar mai castiga si de acolo...va multumesc
Casa de pensii nu are acces in REVISAL si nici nu se depune la aceasta ...... in perioada 2004-2006 se depuneau declaratii lunare de CAS ... daca fostul angajator mai exista , atunci va trebui sa luati legatura cu acesta si sa vedeti ce au mentionat in acele declaratii... doar asa puteti solutiona problema sau in instanta.
multumesc pentru raspuns ...intreprinderea nu mai exista ...am sunat la diferite numere de telefon pentru a afla unde se gaseste arhiva societatii...am gasit intr-un sfarsit ceva dar mi-au spus ca au doar pana in anul 2001...restul nu stie....rugamintea mea este ...si de aceea am scris pe acest forum pentru ca il urmaresc si il apreciez de cand a fost infiintat...si sunt persoane avizate care ne pot sfatui ...cui sa ma mai adresez mai departe daca nimeni nu a stiut sa ma indrume unde pot gasi hartiile in care scrie ceva legat de aceasta perioada? Ma intreb ce legatura are CAS ? in cartea de munca apare perioada ca a lucrat dar nu mai este scris si faptul ca a beneficiat de grupa si in acest interval
Dosar de pensionare
zakazaka
Dosar de pensionare
Buna ziua .Anul acesta am dreptul de a iesii la pensie ,avand 59 de ani pentru ca am lucrat in Laminorul Braila din 1982 pana in 2013 cand ... (vezi toată discuția)