avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O firma de constructii poate angaja zilieri,cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O firma de constructii poate angaja zilieri,cu contract individual ...

O firma de constructii poate angaja zilieri,cu contract individual de munca,salar de 3000 lei pe luna ,8 ore?zi si pe perioada determinata sau nedeterminata,?si cate ore are dreptul sa lucreze intr-o luna,si daca zilnic trebuie introdus in revisal.Va multumesc.Eu am abonament pentru TREI FECIORI SRL Oradea.
Cel mai recent răspuns: clara_niculina@yahoo.com , utilizator 21:04, 7 Aprilie 2022
Zilierii sunt una, iar angajarea cu c.i.m. este alta.

Angajarea poate fi pe durata determinata sau nedeterminată.

Zilierii nu pot fi folosiți în construcții.
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Merge acest tip de contract? mihailovstan mihailovstan Oameni buni am nevoie sa ma sfatuiti cum sa procedez si va multumesc anticipat: Sunt electrician si vreau sa imi infiintez un srl pentru a lucra pentru mine. ... (vezi toată discuția)
Timp legal de lucru pentru 2 contracte individuale de munca Ionutbog Ionutbog Buna ziua. Lucrez la o institutie cu norma intreaga (8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana) pe perioada nedeterminata, angajat cu contract individual. Aici ... (vezi toată discuția)
E legal sa fiu platit 75%?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu :( lucrez la un combinat chimic si desi am lucrat in luna decembrie program normal de 8 ore pe zi , in ianuarie cand am luat fluturasul am constatat ca am fost ... (vezi toată discuția)