avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara,acum un an si jumatate am achizitionat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara,acum un an si jumatate am achizitionat o vila in Otopeni, ...

buna seara,acum un an si jumatate am achizitionat o vila in Otopeni, semanand un antecontract unde este specificata suma de vanzare a imobilului.
Vila nu a fost gata la timp si anume august 2021,termenul fiind acoperit in antecontract (6 luni de intarziere). Casa o sa fie gata la sfarsitul acestei luni , iar dezvoltatorul vrea sa mareasca pretul casei cu 10 mii de euro pe motiv ca s-au scumpit materialele si nu mai are resurse sa termine casa.
Cum pot contesta ? In antecontract este stipulat cum ca ambele parti pot renunta si daca el decide sa nu mai vanda ne ramburseaza avansul. Eu vreau in continuare sa iau casa, insa nu mai am de unde sa plusez cu cei 10 mii de euro.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2022
Cami283, utilizator

Alte discuții în legătură

Dezvoltator imobiliar . bună ziua! marius este numele meu si am o mare problemă cu ... zenttor zenttor Bună ziua! Marius este numele meu si am o mare problemă cu dezvoltatorul imobiliar de la care doresc sa cumpăr o casă. In aceasta situatie suntem mai multi ... (vezi toată discuția)
Antecontract semnat in 2021 tva 5% ,predare imobil in 2024 , cat este cota de tva? BucurI BucurI Antecontract semnat in 2021 pentru o locuinta cu plata avans la dezvoltator cota tva 5% , predare imobil in 2024, se aplica cota de tva de 9%? Buna ... (vezi toată discuția)
Avans apartament Bianca29078 Bianca29078 Bună ziua. În ianuarie 2018 am dat un avans de 10000 euro pentru un apartament ce avea să fie construit. Am semnat un antecontract la notar, in care era ... (vezi toată discuția)