avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un medic specialist încadrat la administrația ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un medic specialist încadrat la administrația publica locala ...

Un medic specialist încadrat la administrația publica locala ( Primarie ) , după susținerea examenului de medic primar , cum poate fi promovat de către angajator ( Primarie ) de la medic specialist la medic primar ? Menționez ca acest medic a obținut in urma examenului titlul de medic primar având și diploma emisă de MS ; la fel pentru asistenta medicală cum poate fi avansată de la asistent medical la asistent medical principal , după obținerea titlului de asistent medical principal cu diploma de la OAMMR . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare asistent medical diplomat pianinosu pianinosu Sunt asistent medical din 1993 absolvent al Liceului Sanitar si incadrat in munca din 1994. In 1996 am absolvit Scoala Postliceala Sanitara si in 2000 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! supun atenției dvs următoarele : asistent medical ... Aniladamacular Aniladamacular Buna ziua! Supun atenției dvs următoarele : Asistent medical generalist - diploma de absolvire a scolii postliceale Confirmare la specialitatea ... (vezi toată discuția)
Angajata asistenta medicala, la privat - dosar de personal rrramor rrramor Buna seara, Ma adresez dumneavoastra deoarece nimeni nu a reusit sa ma lamureasca intr-un aspect pe care urmeaza sa vi-l prezint. Sunt specialist Resurse ... (vezi toată discuția)