avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru crestere copil data primei plati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru crestere copil data primei plati

De la ce data plateste Agentia de plati locala indemnizatia pentru cresterea copilului? Nepotica mea s-a nascut in data de 3 septembrie 2021 iar cei de la Agentia pentru plati si inspectie sociala a Municipiului Bucuresti a solicitat in scris cu decizie stampilata fara nume indicate la Intocmit sau cine o fi director executiv, returnarea unei sume de 3604 lei . Suma reprezinta prestatii necuvenite cu "data de start eronata" pentru perioada 15.10-14.11.2021. Plus ca banii aceeia legal acordati la nasterea unui copil au fost dati la suficient de mult timp dupa nasterea copilului in asa fel incat desi legislatia prevede ca se pot plati servicii medicale la nastere sa nu poata fi folositi decat la achizitia de pampers si numai de la farmacii care practica preturi foarte mari. Va rog frumos sa-mi spuneti : indemnizatia pentru crestere a copilului nu se da incepand cu ziua urmatoare a celei ce reprezinta data nasterii? Ca functionarii agentiei municipale nu catadicsesc sa raspunda la telefoanele din pagina de contact, asa ca tot la dvs am speranta ! Va multumesc anticipat pentru amabilitate.

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe sumele ce reprezinta alocație de stat? ignat_adi ignat_adi Se poate pune poprire pe sumele ce reprezinta alocație de stat pentru copil cu handicap, prestații sociale, indemnizație de creștere copil cu handicap? ... (vezi toată discuția)
Diminuarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, actionare in judecata a statului roman elkecri elkecri Buna ziua, In cazul in care guvernul ne taie din indemnizatia de crestere a copilului atunci putem sa dam in judecata statul? Multumesc (vezi toată discuția)
Incasare drepturi necuvenite indemnizatie crestere copil cristina_anghel121 cristina_anghel121 Buna ziua, Am primit o somatie de plata si un titlu executoriu, pentru incasarea unor drepturi necuvenite in valoare de 2.007 ron, reprezentand indemnizatia ... (vezi toată discuția)