avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o întrebare. În cazul în care o persoană în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o întrebare. În cazul în care o persoană în vârstă ...

Am o întrebare. În cazul în care o persoană în vârstă de peste 70 de ani a încheiat un contract cu o firmă de salubritate, însă nu a reușit să efectueze plățile, dat fiind faptul aceasta nu are venit, ajungându-se în cele din urmă la judecătorie pentru o sumă în jur de 2000 de lei, ce se poate face pentru ca dânsei să nu i se pună proprire pe bunuri în cazul în care are bunăvoința de a plăti și ce altceva i se poate întâmpla?

Alte discuții în legătură

Nu am platit o factura la o societate de telefonie mobila si sunt data in judecata..ce pot face??? claus21 claus21 Acum un an si ceva am ramas cu o factura neplatita la cosmote de 1900 de ron adica 19 milioane vechi,deoarece am plecat din tara.Mentionez k sunt majora iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita , imprumut negarantat cu imobil milikutza milikutza Buna ziua, o vecina de-a mea,pensionara, a primit o somatie de la un executor, in urma unei incheieri judecatoresti, deoarece nu si-a achitat un credit catre o ... (vezi toată discuția)
Taxa obligatorie pentru ridicarea gunoiului MariusAnA MariusAnA Buna ziua Bunicii mei au primit ieri un plic trimis de primarie (rural) cu un titlu executoriu in care sunt anuntati ca au o restanta de 430 lei. In acea ... (vezi toată discuția)