avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara! Sunt chemat în instanta în calitate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara! Sunt chemat în instanta în calitate de intimat, ...

Bună seara! Sunt chemat în instanta în calitate de intimat, în dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala. Țin sa precizez ca nu știu de existența nici unui dosar penal. Doar ce a fost, acum 2 ani, mi s-a spart masina, au venit criminaliștii, au luat probe și declarații și atât a rămas. Verbal le-am spus ca nu ma interesează sa meargă mai departe în instanță, e posibil sa fi ajuns în instanta și acum sa ma cheme sa confirm sa se încheie? Habar nu am, sunt foarte neliniștit în legătură cu asta. Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Mergeti la instanta sa consultati dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Dosarul nr 18031/299/2009 dorubabonea dorubabonea Fiica-mea a fost chemata in instanta de catre judecatoria sect 1 in calitate de intimat, ijn proces cu SC OMV PETROM SA in calitate de contestator pentru Fond ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala matematicianul123 matematicianul123 Buna la toti. Astazi a primit tatal meu o citatie de la Judecatorie in care este scris: sunteti chemat in aceasta instanta, camera.... in calitate de ... (vezi toată discuția)