avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie Judecatorie cu obiectul: confirmare renuntare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie Judecatorie cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala

Buna la toti.

Astazi a primit tatal meu o citatie de la Judecatorie in care este scris: sunteti chemat in aceasta instanta, camera.... in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin. 12 NCPP).

Tatalui meu i-a fost furat numarul de inmatriculare din fata al masinii acum 3 luni, a fost la Politie si a declarat acest furt. Dupa cateva saptamani a fost gasit numarul si a fost chemat la Politie pentru a-l primi inapoi. Noi credem ca de la asta este dosarul.

As vrea, insa, va rog, sa imi spuneti daca e de bine si daca ce scrie in dosar confirma situatia cu numarul de inmatriculare furat sau poate este altceva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:24, 21 Iunie 2017
Ca sa stie sigur sa mearga la dosar.
Pare sa fie cum credeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Intrebare citatie intimat/intimati BordeianuGeorge BordeianuGeorge Buna ziua, am si eu o nelamurire si o oarecare teama, deoarece acum 3 zile am primit o scrisoare de la Parchet, cu urmatoarele date: \"s-a dispus fata de dvs, ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)