avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loc parcare persoane cu dizabilități
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loc parcare persoane cu dizabilități

Bună ziua! Aș dori să îmi dați un sfat referitor la procedura de obținere a unui loc de parcare pentru persoanele cu dizabilități. În vara anului 2020 am depus la primăria Iași o cerere pentru un astfel de loc. Mi s-a răspuns de către primar că nu sunt disponibile locuri libere în zonă și nici posibilitatea de a amenaja altele etc.. Cei de la Serviciu Parcări al primăriei mi-au spus că atunci când se va elibera unul din cele 7 locuri care sunt în raza celor 30 metri față de imobilul meu, eu voi avea prioritate și atunci mi se va da unul din cele 7 locuri. Însă, pentru asta trebuia să urmăresc eu când se va elibera un loc și atunci când va porni o nouă licitație, eu doar să le "reamintesc", fiindcă cererea mea urma să fie arhivată la sfârșit de an, după câte am înțeles. Din 2020 și până acum, am urmărit site-ul primăriei și nu a fost scos niciun loc la licitație. Cu toate acestea, anul trecut un vecin nou de pe scara mea, în nici o lună, două de când s-a mutat are deja unul din cele 7 locuri din zonă. Ce mă sfătuiți să fac în continuare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2022
saintromania, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:40, 10 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Staruiti cu solicitarea la nivelul viceprimarului care se ocupa de problema spatiilor de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, O persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare a unui card de parcare cu handicap, poate parca gratuit pe locurile de parcare marcate cu ... (vezi toată discuția)
Parcare persoana handicap dorinhojda dorinhojda am intalnit o nelamurire cu privire la parcarile aflate in proprietatea primariei(cele din fata blocului) urmeaza sa se faca o licitatie ptr locurile de ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)