am intalnit o nelamurire cu privire la parcarile aflate in proprietatea primariei(cele din fata blocului) urmeaza sa se faca o licitatie ptr locurile de parcare deoarece sunt multi locatari in bloc si nu sunt suficiente locuri de parcare, insa intrebarea mea vine in felul urmator, tatal meu este bolnav cu handicap grav si ma intrebam daca nu pot avea prioritate fata de ceilalti locatari la licitatie?
Nu exista dispozitie expresa care sa oblige primaria sa acorde contracte de concesiune sau prioritate detinatorilor de certificate incadrare persoane cu dizabilitati
Interesul primariei este cel pecuniar si aloca locurile de parcare pe principiul " primul sosit primul servit"
Luati in considerare penuria spatiilor de parcare auto,constientizati raportul cereri alocare spatii cu destinatia de parcare persoane sanatoase si detinatoare de certificate de handicap ,astfel incat primaria nu poate prevedea eventuale cereri din partea celor cu certicate medicale si aloca spatiile in ordinea cererilor
Parcare de resedinta
croc1
In baza carui act normativ poate fi atribuit un loc de parcare amenajat pe domeniu public, situat la mai putin de 5 metri fata de un bloc, unei persoane care ... (vezi toată discuția)