avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare de resedinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare de resedinta

In baza carui act normativ poate fi atribuit un loc de parcare amenajat pe domeniu public, situat la mai putin de 5 metri fata de un bloc, unei persoane care locuieste la casa cu curte?
Este persoana eligibila pentru a intra in licitatie publică?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
croc1, utilizator
Cel mai recent răspuns: croc1 , utilizator 21:13, 12 Februarie 2018
locuiele de parcare situate pe domeniul public se concesioneaza anual
Alocarea spatiilor de parcare nu se face prin licitatie publica
Primaria din interese pecuniare de regula aloca locurile de parcare pe criteriul primul sosit primul servit
Ce inseamna ,,Primaria aloca,,
Cu ce scop se amenajeaza locuri de parcare pe domeniu public intr-o zona de locuit fara alte functiuni (spital, teatru, magazin, scoala. birouri..)
Pentru ca cei cu curte sa nu aiba curtea ocupata sau pentru ca cei de la blocuri sa poata parca regulamentar si civilizat,,,blocatarii,, neavand decat terenul de sub bloc in folosinta, pot obtine folosinta unui teren suplimentar contra cost, adica concesionarea locului de parcare?
Unde amenajeaza Primaria locuri de parcare si pentru cine?
Primaria nu verifica actele depuse atunci cand ,,aloca,,?
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
croc1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare parcare croc1 croc1 Va rog o parere -motivata in drept- despre urmatoarea situatie. Primaria atribuie prin licitatie (asa afirma comisia de atribuire) 2(doua) locuri de parcare ... (vezi toată discuția)
Parcare persoana handicap dorinhojda dorinhojda am intalnit o nelamurire cu privire la parcarile aflate in proprietatea primariei(cele din fata blocului) urmeaza sa se faca o licitatie ptr locurile de ... (vezi toată discuția)
Rog sfaturi loc de parcare paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am cumparat recent un apartament in centrul orasului. Apartamentul este inca in renovare si nu stau in el. Din toamna ... (vezi toată discuția)