avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Important!!!Bună ziua! As avea o întrebare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Important!!!Bună ziua! As avea o întrebare la dumneavoastră și anume.Momentan ...

Bună ziua! As avea o întrebare la dumneavoastră și anume.Momentan sunt in șomaj,și aș vrea să plec cu contract de 3luni in străinătate la muncă.Cum trebuie să procedez in astfel de situații,ce trebuie să fac? Pot întrerupe șomajul,ca apoi sa reintru in drepturi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 10 Aprilie 2022
Intrebati la AJOFM, cum trebuie sa procedati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere temporara a somajului nicholas455 nicholas455 Puteti va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare? -Este posibila intreruperea temporara a ajutorului de somaj si revenirea in somaj? Situatia ... (vezi toată discuția)
Suspendarea somajului in vederea angajarii speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Sunt in somaj si doresc sa ma angajez. Stiu ca trebuie sa suspend somajul pe perioada determinata a contractului de munca.Angajatorul mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Somajul intrerupt cu cim pe 3 luni? elenalili elenalili Firma la care am lucrat s-a inchis si din 17 april 2009 sunt in somaj.Aceiasi firma are nevoie de mine 3 luni pentru mutatrea utilajelor.Pot intrerupe somajul ... (vezi toată discuția)