avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cainele meu a muscat pe cineva, si eu m-am panicat si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cainele meu a muscat pe cineva, si eu m-am panicat si am fugit ...

Cainele meu a muscat pe cineva, si eu m-am panicat si am fugit acasa, nerealizand ca persoana fusese muscata nu doar speriata. Persoana m-a identificat si a facut plangere, urmand sa ma contacteze avocatul. Ce urmeaza sa se intample?
Cel mai recent răspuns: Andy31 , utilizator 11:06, 12 Aprilie 2022
Nimic special, se va deschide un dosar penal care isi va urma cursul, fie clasare, fie trimitere in judecata, dupa caz, incercati, spre binele dvs, sa va intelegeti cu victima.
Azi am primit o vizita de la protectia animalelor, sa le dau declaratie. Am inteles ca nu e normal sa vina protectia animalelor la om acasa...ca e groasa treaba... simt ca lesin de stres. Ce ar trebui sa fac in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacul uni caine turdeanu turdeanu Buna ziua, O persoana intra in curtea unei case, deschizand poarta, care nu era blocata, iar proprietarii nu sunt prin preajma. Face cativa pasi in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o nedumerire si va rog cine imi poate da un raspuns ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am o nedumerire si va rog cine imi poate da un raspuns pertinent. O persoana adulta a fost muscata si atacata de un caine talie medie,fara lesa , ... (vezi toată discuția)
Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)