avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua. Doresc, să deschid o firma A.F. cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua. Doresc, să deschid o firma A.F. cu comercializare ...

Bună ziua. Doresc, să deschid o firma A.F. cu comercializare de produse COFETĂRIE-PATISERIE.

Nu dispun de un spațiu fizic, doresc ca coacerea produselor să se facă în propria bucătărie

Am câteva nelămuriri, pentru care aș avea nevoie de răspuns.

E legal așa ceva, ca coacerea produselor să se facă în propria bucătărie, fără a fi nevoie de un spațiu special pentru asta?

Este nevoie neapărat de un contabil autorizat pentru această firmă ?

Ce alte acte am nevoie pentru a face aceste lucruri, coacerea produselor în propria mea bucătărie?

Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Certificat conformitate torturi Ancutica1705 Ancutica1705 Buna ziua,am un SRL si vreau sa imi deschid un laborator de cofetarie patiserie,pentru a da clienților certificat de conformitate pentru torturi si ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Doresc sa deschid o mica afacere in domeniul patiseriei, insa se pare ca acesta idee a mea se mai regaseste si in alta parte sub forma de ... (vezi toată discuția)
Declaratii on line Bocsa Covilca Bocsa Covilca Buna ziua, in fiecare luna se trimit on line declaratiile, care este termenul de depune pe suport hartie a acestor declaratii? o alta nelamurire este , o firma ... (vezi toată discuția)