avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu am titlu de proprietate in urma defunctului pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu am titlu de proprietate in urma defunctului pe o suprafața ...

Eu am titlu de proprietate in urma defunctului pe o suprafața de teren + contractul de vânzare cumpărare cu intabulare ,iar vecinul a cumpărat de la vecinul alăturat o suprafața pe care a comasato cu suprafața pe care am cumparat-o . Vreau sa mai spun ca titlul de unde rezulta terenul terenul acum am reușit să sa dau de el la rude. Iar de acolo am am aflat care îmi sunt vecinii la teren . Iar la primărie când am fost sa verific situația mi sa spus ca in urma defunctului nu se mai gaseste nici un act . Ce pot face în aceasta situație? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Cadastru - diferenta masuratoare Adriana68 Adriana68 Am vrut sa fac cadastru la o casuta la tara si din masuratori a rezultat ca suprafata este mai mare decat cea inscrisa in titlul de proprietate, care la randul ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)