avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mi-a fost anulat zborul prin intermediul unei companii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mi-a fost anulat zborul prin intermediul unei companii aeriene...

Mi-a fost anulat zborul prin intermediul unei companii aeriene si mi s-a propus pastrarea sumei de bani aferente zborului anulat, in portofelul lor virtual. Am acceptat, insa dupa cateva zile am cerut sa imi fie restituita suma de bani inapoi in contul din care am facut plata initiala. Cererea mi-a fost refuzata pe motivul ca banii din portofelul virtual nu pot fi restituiti, fapt care nu mi-a fost comunicat in momentul in care am acceptat retinerea in portofelul virtual. Exista temei legal pentru retinerea banilor?

Alte discuții în legătură

Companie aeriana - are rost o actionare in instanta? passivehero passivehero Nu stiu daca e locul potrivit pentru aceasta problema, oricum nu am decat sa o povestesc. Nu am nici o experienta anterioara de lucru cu avocati / intanta ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)