avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna Ziua! In legatura cu obținerea cuantumului de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna Ziua! In legatura cu obținerea cuantumului de 25% din pensia ...

Buna Ziua!
In legatura cu obținerea cuantumului de 25% din pensia sotului decedat, condiția de căsătorie de 15 ani fiind indeplinita, as vrea sa stiu daca pensia sotului decedat se reactualizeaza, avand in vedre ca el este decedat de 15 ani, iar eu nu am facut solicitare pana acum... Pensia lui de atunci era undeva la 1.000 lei.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:07, 11 Aprilie 2022
Se reactualizeaza, dar nu au intrat inca in vigoare aceste prevederi legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas, optiune vyca2007 vyca2007 Am o mare rugaminte ,sa-mi spune-ti si mie daca in urma decesului tatalui meu ,care avea o pensie de 1100 ron,mama ar putea sa renunte la pensia ei de 500 lei ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - sotie supravietuitoare selon87 selon87 Va salut si va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat ! Succint, va expun situatia : Casatoria s a infaptuit in Februarie 2001- decesul sotului in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas serg serg buna ziua!am si eu o rugaminte la dumneavoastra,daca puteti sa ma ajutai si pe mine cu o informatie in legatura despre mama mea care a implinit varsta de 60 de ... (vezi toată discuția)