avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BUNA ZIUA, O SOCIETATE DIN ROMANIA ARE ASOCIAT UNIC O ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BUNA ZIUA, O SOCIETATE DIN ROMANIA ARE ASOCIAT UNIC O PERSOANA ...

BUNA ZIUA,
O SOCIETATE DIN ROMANIA ARE ASOCIAT UNIC O PERSIOANA REZIDENDTA IN SLOVACIA. ASOCIATUL ARE SI CERTIFICAT DE REZIDENTA IN ROMANIA EMIS DE I.G.I. INTREBARE.
DACA ANUL ACESTA RIDICA DIVIDENDE ANUL, VIITOR VOM DEPUNE DECLARATIA 205 SAU DECLARATIA207?
MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Dividende 2019 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie, am o societate cu asociat unic si as dori sa retrag dividendele de pe urma anului 2019, am ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende 2018 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o societate la care am acordat dividende interimare administratorului pe trimestrul 3 al anului 2018. Intrebarea mea este impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Declarare cass dividende ridicate in decembrie 2020. ionela11 ionela11 Bună ziua, Daca asociatul unic al firmei și salariat pe firma a ridicat dividende anul trecut...in decembrie 2020, cum va declara și plăți Casa ul ... (vezi toată discuția)