avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua, ma aflu intr o situatie destul de ciudata ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua, ma aflu intr o situatie destul de ciudata zic eu. ...

buna ziua, ma aflu intr o situatie destul de ciudata zic eu.
in data de 27.03.2022 mi au fost emise titlul executoriu si somatia pentru neplata unei amenzi rutiere de catre dgitl sector 1.
intrebarea mea e cum se pot emite aceste acte de executare intr o zi nelucratoare (duminica) avand in vedere ca potrivit codului de procedura fiscala calculul termenelor se face pe zile lucratoare si nu calendaristice? iar programul institutiilor publice e de luni pana vineri.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu coiciu coiciu am primit os somatie+titlu executoriu de la directia venituri buhet local sector 2 ptr neplata unor amnezi; mentionez ca ptr aceste amenzi sunt un proces cu ... (vezi toată discuția)
Anulare creanta judecatorie vs. tribunal adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rugam un raspuns la urmatoarea situatie: In anul 2009, am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu pentru neplata unor “obligatii de ... (vezi toată discuția)
Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)