avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o problema ? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o problema ? Bunica mea a ...

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o problema ?
Bunica mea a fost astăzi oprită pe strada de o vecina care lucrează la furnizarea apei , nu știu exact ce este acolo și i a vorbit foarte urat , chiar dacă ne cunoaște mi s a părut urat ce a făcut , spunându i ca dacă nu plătește suma de 36 de milioane o sa vina sa ii taie apa . Întrebarea mea este următoarea , oare bunica mea este singura care are aceasta suma și doar pe ea o vor debranșa ? De ce se insista atât de tare la oamenii care au pensii de 10 milioane și la șantaj emoțional ? Va dați seama ca m a sunat plângând și spunându mi chestiile astea . Tipa respectiva credeți ca ar putea sa ii facă rău vorbind și venind sa o debranșeze ? Repet , femeia ne cunoaște de ani de zile și pt ca ne cunoaște nu mi se pare ok sa o oprească mereu pe strada sa ii spună ca o vor debranșa dacă nu plătește toată suma , adică ne permitem sa ne spunem atatea , dar in ziua mare pe strada cu lume in jur , mi se pare josnic și urat .
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:00, 12 Aprilie 2022
Nu-i corect să-i vorbească urât, asta ar fi motiv de plângere la angajator pentru a se sesiza comisia de cercetare disciplinară în cazul persoanei cu care a discutat bunica dvs. Partea a doua, dacă bunica are datorii la furnizorul de apă potabilă, da, poate fi debranșată fără discuții, în condițiile prevăzute de contractul de furnizare.
''... i a vorbit foarte urat , chiar dacă ne cunoaște mi s a părut urat ce a făcut , spunându i ca dacă nu plătește suma de 36 de milioane o sa vina sa ii taie apa ...'' daca i-a spus ca ii taie apa nu insemana ca i-a vorbit urat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vor sa opreasca apa rece Alexandru2 Alexandru2 Am si eu o intrebare presedintele si vice presedintele blocului impreuna cu administratorul vor sa opreasac furnizarea apei potabile prin ne plata ... (vezi toată discuția)
Alimentare apa KalymaPro KalymaPro Buna seara In 2011 am cumparat un teren la marginea orasului.stiam ca nu are alimentare cu Apa dar ca doi vecini au adus o teava si daca doream ne puteam ... (vezi toată discuția)
Debransare apanova danalexis danalexis Buna seara, In urma cu vreo cateva ore, au venit pe strada noastra cei de la apanova cu toate utilajele din doatare, si au debransat la ceas de seara vreo 3 ... (vezi toată discuția)