avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare!!! Am avut un credit în 2017 și din motive ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare!!! Am avut un credit în 2017 și din motive ...

Urgent! Buna ziua! Am avut un credit în 2017 și din motive de sănătate nu am mai putut achita. A ajuns la executor și mi-a pus poprire pe cont. La momentul actual venitul meu este din indemnizatia de handicap și insotitor.
Știu ca astea nu pot fi poprite, dar starea mea de sănătate nu îmi permite deplasarea la banca pentru deblocare și ridicarea banilor, deoarece fac tratament agresiv în străinătate acu fiind cu metastaze. Am trimis la executor o cerere de sistare temporara a plății pentru deblocarea contului cu tot cu documente justificative și se pare ca nu vrea. Ce pot sa fac în situația asta? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am avut un credit în 2017 și din motive de sănătate ... gavadi gavadi Buna ziua! Am avut un credit în 2017 și din motive de sănătate nu am mai putut achita. A ajuns la executor și mi-a pus poprire pe cont. La momentul actual ... (vezi toată discuția)
Popriea conturilor de banca papiu papiu Buna ziua.Sunt pensionat temporar de boala si m-i s-a poprit contul de catre banca la cererea executorului, cont in care intra numai pensia. A fost porit si ... (vezi toată discuția)
Proprire cont bancar jeyml jeyml Buna ziua, Sotia are doua rate neplatite, acestea au fost executate silit si acuma are proprire pe contul bancar de la doi executori. Odata ce s-a ... (vezi toată discuția)