avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Radiere fundație non profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Radiere fundație non profit

Bună ziua,
Va rog sa mă ajutați cu răspuns la următoarea situație:
Am dori sa radiem o fundație non profit și am vrea să știm procedura și cine poate fi lichidatorul,precum și durata radierii....
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:50, 20 Septembrie 2022
fundatiile NU pot fi dizolvate voluntar, si deci trebuie sa vedeti daca va incadrati eventual in vreun caz de dizolvare de drept sau judecatoreasca... fundatiile sunt concepute in principiu sa NU poata fi radiate prin vointa fondatorilor sau a conducerii lor la un anumit moment....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare activitate ong Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut pentru incetarea activitatii unui ong (vezi toată discuția)
Dizolvare asociatie Dumitreasa Dumitreasa Buna ziua,!cum as putea să închid o asociație non-profit fara prea multe complicații. Am fost mai multi membrii fondatori, iar acum am ramas doar doi,unul ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi desfintata o fundatie maflorescu maflorescu O fundație non profit înființată in 1994, nu mai are activitate de peste 10 ani.Anual a fost depusa la ANAF - declaratia de inactivitate.Nu mai se poate ... (vezi toată discuția)