O societate,platitoare de TVA si de impozit pe profit,care a realizat o cifra de afaceri sub 100000 EUR, venituri obtinute doar din exportul de marfuri (export scutit cu drept de deducere), trebuie sa depuna pentru anul 2009 declaratia 392 A.?
Multumesc.
Declaratie informativa privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii efectuate in anul 2009 (Declaratia 392) se depune la organul fiscal competent, pana la data de 25 februarie, inclusiv, a anului 2010.
in declaratia 392 B
-la un srl ,cu ob de activ taximetrie,neplatitor de tva; la livrari trec valoarea totala a vanzarilor(mentionez ca am doar bonuri fiscale ,nu s-a solicitat niciodata factura)din care deduc tva-ul ?
-la achizitii -toate facturile,inclusiv bonurile pentru combustibil si tva -ul aferent?
va multumesc
392A depun cei care sunt platitori TVA, au cifra de afaceri sub 10000 euro, dar au realizat doar livrari de bunuri si prestari de servicii. Cei care au realizat si livrari de bunuri, prestari de servicii dar si achizitii de bunuri si de servicii, indiferent de cifra de afaceri, depun 394.
Declaratia 392
mihaelastir
daca am o livrare in UE si ceea ce am livrat este si cifra de afaceri care e sub 10000 euro , cum fac 392? Trec acea livrare in 392A la pct 2 ca fiind neinreg ... (vezi toată discuția)