avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire - sediu social
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire - sediu social

Buna ziua! Va rog sa am ajutati cu un sfat in urmatoare situatie.
Am primit o instiintare de la DITL sector 5, Serviciul Constatare si Impunere Persoane Fizice II – in vederea stabilirii impozitului pe clardire, cu privire la sediul social care figureaza cu activitate.
In certificatul constatator firma desfasoara la sediul social activitatea incadrata in clasa caen 7221 Editare de programe. In fapt, nu s-a desfasurat nici o activitate economica generatoare de venituri si nu s-au decontat cheltuieli cu utilitati. Cu ce documente ar trebui sa ma prezint la DITL pentru a clarifica situatia? Am tot fost plimbata dintr-o parte in alta..
Multumiri anticipate!

Alte discuții în legătură

Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)
Lmpozit cladire rezidentiala 2016 gheorgheroxana1971 gheorgheroxana1971 Posed un apartament cu 2 camere in sector 2 bucuresti unde am 2 contracte de comodat pentru un srl si un pfa pentru sedii sociale, in februarie am facut ... (vezi toată discuția)