avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Aș dori să întreb, dacă mama primește ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Aș dori să întreb, dacă mama primește pensie ...

Bună ziua! Aș dori să întreb, dacă mama primește pensie de urmaș , trebuie să renunțe la pensia ei pentru care a lucrat?
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: goldeneye_2_5 , utilizator 19:13, 12 Aprilie 2022
La alegere:
(1)Pensia proprie
(2)Pensia de urmas in cuantum de 50% din ceea ce i s-ar fi cuvenit sustinatorului/decedatului.
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat si cum obtine sotia/sotul supravietuitor, pensie de urmas? stef_56 stef_56 1. mama mea este in situatia de a primi acel ajutor social de 400 lei 2. tata este pensionar al ministerului de interne 3. tata are 90 de ani , iar mama 82 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate ? Eliana19 Eliana19 Buna ziua Va rog mult spuneti mi cum se calculeaza pensia de invaliditate gr 3 in conditiile: mama mea este nascuta in decembrie 1959 are vechime in munca 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas inainte de pensionare radu.s radu.s Buna ziua! Tatal meu a decedat acum o saptamana in urma unui cancer. El inca nu iesise la pensie, avand doar 62 de ani, dar din cauza bolii eram in decurs ... (vezi toată discuția)