Buna ziua , am cumparat in 05/08 o masina sh bugetu .. bucurie mare, omul o avea de 2 saptamani cumparata de la unicul proprietar al ei , mi-a dat toate actele inclusiv CV facut intre el si celalalt .. cum nu am cumparat masini precum oua nu stiam ce acte trebuia sa i-au eu ... si am descoperit ca primul proprietar i-a dat certificatul de atestare fiscala ptr radiere de la adm. financiara .. iar asta nu a bagat-o pe numele lui.
probleme peste probleme ( adik cu banii ) nu am avut timp s-o inscriu . acum am
ce trebuie sa fac ptr ca numai dau de samsar .
Ma pot duce la adminstratia lui financiara sa platesc o amenda pentru 2 sapatamani cat a tinut el masina si sa o inscriu pe numele meu ( bineinteles sa plaesc impozit pe 2008 si 2009 ) ca sa pot trece masina pe numele meu
tin sa precizez ca la mine am acum urmatoarele acte :
certificat atestare fiscala ptr radiere( am primul proprietar)
contract vanz-cump intre cei 2
acel cartonas cu copie dupa carte pe o parte si cumparatori pe cealalta dar cu stampila de la Dir.Impozite si Taxe doar in dreptul vanzatorului
cartea de identitate a vehiculului
o copie a CI a primului proprietar
si intre mine si "samsar "( asa il numesc iar pe mine prostanac:(() Contract VC
am facut eu atunci autentificarea RAR
s am completat acel cartonas ptr stampilele de la taxe si impozite
Fiscal auto
Alin1317
Buna seara tururor!
Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
maneas
buna seara!am o mare problema cu inscrierea unei masini aduse de afara.am totul inregula la ea ,dar la politie m-i s-a refuzat inmatricularea deoarece nu am ... (vezi toată discuția)