avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema inmatriculare !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema inmatriculare !

Buna ziua , am cumparat in 05/08 o masina sh bugetu .. bucurie mare, omul o avea de 2 saptamani cumparata de la unicul proprietar al ei , mi-a dat toate actele inclusiv CV facut intre el si celalalt .. cum nu am cumparat masini precum oua nu stiam ce acte trebuia sa i-au eu ... si am descoperit ca primul proprietar i-a dat certificatul de atestare fiscala ptr radiere de la adm. financiara .. iar asta nu a bagat-o pe numele lui.
probleme peste probleme ( adik cu banii ) nu am avut timp s-o inscriu . acum am
ce trebuie sa fac ptr ca numai dau de samsar .
Ma pot duce la adminstratia lui financiara sa platesc o amenda pentru 2 sapatamani cat a tinut el masina si sa o inscriu pe numele meu ( bineinteles sa plaesc impozit pe 2008 si 2009 ) ca sa pot trece masina pe numele meu
Cel mai recent răspuns: putineanu , utilizator 12:19, 15 Ianuarie 2010
tin sa precizez ca la mine am acum urmatoarele acte :
certificat atestare fiscala ptr radiere( am primul proprietar)
contract vanz-cump intre cei 2
acel cartonas cu copie dupa carte pe o parte si cumparatori pe cealalta dar cu stampila de la Dir.Impozite si Taxe doar in dreptul vanzatorului
cartea de identitate a vehiculului
o copie a CI a primului proprietar
si intre mine si "samsar "( asa il numesc iar pe mine prostanac:(() Contract VC
am facut eu atunci autentificarea RAR
s am completat acel cartonas ptr stampilele de la taxe si impozite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal auto Alin1317 Alin1317 Buna seara tururor! Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto maneas maneas buna seara!am o mare problema cu inscrierea unei masini aduse de afara.am totul inregula la ea ,dar la politie m-i s-a refuzat inmatricularea deoarece nu am ... (vezi toată discuția)