avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara.Ca si administrator de condominii cum pot ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara.Ca si administrator de condominii cum pot sau cum ...

Buna seara.Ca si administrator de condominii cum pot sau cum este legal sa ma angajez?Precizez ca am 10 asociatii si nu am firma.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:01, 13 Aprilie 2022
asociatiile va pot angaja doar cu contract de munca
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai dvs. ca administrator de condominii, cu ...am 10 asociatii ... si nu stiti cum este legal sa va angajati - este cam grav. Pai ce Dumnezeu ati invatat la cursurile alea de administrator de condominii?
Iaca, eu sunt calificat in meseria de administrator de imobile, inca din 2003 - care, cica, conform unora, aceasta meserie nu mai este compatibila cu cee ce se practica acum si pot sa va raspund ca pentru a administra o asociatie sau 10, sau 100, va puteti angaja, functie de ce intentionati sa faceti precum si ce asteptari aveti de la aceasta activitate, adica:
- va angajati cu contract individual de munca la fiecare asociatie, dar o sa va vina foarte greu, doar sa tineti evidenta orelor lucrate, a sarcinilor de serviciu, a documentelor de protectie a muncii,etc., etc.;
- va puteti face o PFA sau un SRL si va angajati colaboratori (contabili, casieri, ) pentru realizarea corecta si legala a activitatii de administrare a celor 'nshpe asociatii pe are intentionati sa le administrati...

V-as sfatui sa va alegeti dintre toate asociatiile, una-doua, asa mai mari, va angajati cu c.i.m. si dupa ce mai capatati experienta, puteti sa va decideti cum trebuie procedat.
Internetul abunda cu raspunsuri - cum este mai bine /avantajos - angajarea cu cim, PFA, SRL, ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Cu cat se indexeaza in 2023, tinind cont de inflatie, suma platita ... Gelu1961 Gelu1961 Cu cat se indexeaza in 2023, tinind cont de inflatie, suma platita lunar Administartorului pentru o scara de bloc? Acesta este angajat cu contract pentru ... (vezi toată discuția)
Ref adm condominii 2019 sept cf lg 196/2019 carmen06! carmen06! Buna ziua, urmez un curs de adm condomenii de 9 saptamani, la o firma din Constanta, C&I training srl, 32318399 cui, termin cursul pe 30 sept, ei sustin ca imi ... (vezi toată discuția)