avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, am o intrebare legata de drepturile ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, am o intrebare legata de drepturile consumatorului. ...

Buna ziua, am o intrebare legata de drepturile consumatorului. Am fost implicat intr un accident auto (nu din vina mea) si masina mi a fost avariata moderat. Am dus-o la o reprezentanta care m-a asigurat ca totul va merge rapid deoarece firma de asigurari a vinovatului este serioasa. Masina mea insa este de 3 luni si ceva la service si in fiecare saptamana in care incerc sa aflu cat mai dureaza reparatia primesc scuze ca mereu nu au o piesa (piesa schimbandu-se de la saptamana la saptamana). Ma pot adresa protectiei consumatorului? Mentionez ca am primit confirmarea de la firma de asigurari ca devizul a fost acceptat si banii virati in contul service ului in urma cu 2 luni jumatate

Alte discuții în legătură

Service auto in insolventa laur007 laur007 Buna ziua, am si eu o nelamurire daca ar putea sa ma ajute cineva; mai pescurt: In luna aprilie 2009 am avut un accident de circulatie la care politia rutiera ... (vezi toată discuția)
Asigurator strain Danvero Danvero Buna ziua , Am avut un accident usor soldat doar cu pagube materiale , am incheiat amiabila , vinovatul si-a recunoscut vina , firma de asigurari a celui ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)