avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! A-și vrea sa știu dacă am voi sa lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! A-și vrea sa știu dacă am voi sa lucrez într-o ...

Bună ziua!
A-și vrea sa știu dacă am voi sa lucrez într-o luna mai mult cu 3 zile lucrătoare și cu 1 libera și în acea luna să am și 5 zile lucrătoare și 2 zile libere cum e legal. Se poate sau este interzis?
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
claudia_ardeu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 13 Aprilie 2022
Nu se prea intelege mesajul dvs... reformulează problema cu care va confruntați.
Adică eu lucrez 3 zile și 1 libera dar am și 5 zile și 2 libere în luna respectiva se poate face așa?
Luni - lucrez
Marți - lucrez
Miercuri - lucrez
Joi- liberă
Vineri - lucrez
Sâmbătă -lucrez
Duminică -lucrez
Luni -libera.
Marți-lucrez
Miercuri -lucrez
Joi- lucrez
Vineri-libera.
Sâmbătă -lucrez
Duminică -lucrez
Luni -lucrez
Marți-lucrez
Miercuri -lucrez
Joi-lucrez
Vineri-lucrez
Sâmbătă -libera
Duminică -libera
Problema ii că totul ii ok că îmi ies și orele și zilele libere dar este voie ?
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
claudia_ardeu, utilizator
Dacă nu va sunt încălcate drepturile, atunci nu este nicio problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! dacă luni și marți îmi sunt trecute zile din ... Ghiță Maria Manuela Ghiță Maria Manuela Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din concediu cele 2 zile libere săptămânale conform contractului de muncă semnat se mai dau în ... (vezi toată discuția)
Program munca 12/24 luciffere luciffere Buna ziua. Doresc sa intreb daca este in regula urmatorul program de lucru 12/24, pentru 3 oameni: salariat 1: luni-miercuri-vineri-duminica dupa care liber ... (vezi toată discuția)
Recuperare zile lucrate in weekend marauder marauder Eu stiu asa...daca angajatul lucreaza sambata, atunci are liber duminica (zi nelucratoare) si luni (libera pt ziua de sambata lucrata). Angajatul va primi ... (vezi toată discuția)