avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM TE PREZINTI LA SUCCESIUNE CU CE ACTE CAT DUREAZA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM TE PREZINTI LA SUCCESIUNE CU CE ACTE CAT DUREAZA SI CE FACI ...

CUM TE PREZINTI LA SUCCESIUNE CU CE ACTE CAT DUREAZA SI CE FACI IN CAZ CA NU TE INTELEGI CU NEAMURILE ,,
EXISTA CINEVA CARE POATE PRELUA DREPTURILE SA TE REPREZINTE DACA NU AI TIMP LUCRI IN AFARA
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2022
angelica80, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:16, 13 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceste intrebari se discuta cu un av sau un notar intr o consultatie,trebuiesc lamurite mai multe amanunte.Daca va intelegeti rezolvati la notar, daca nu va intelegeti,sunt mostenitori care refuza sa se prezinre apelati la av si apoi in instanta .pt proces.La notar trebuiesc cerificat deces defunct acte stare civila mostenitori,acte proprietate bunuri care se mostenesc,certificate fiscale etc.Daca rezolvati la notar. se poate sa faceti o procura ca cineva ss va reprexinte,daca vs judecati va reprezinta avocatul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune/diaspora delfran delfran Sa va prezint succint situatia:tata a avut un apartament in Buc si probabil ceva bani in conturi, certificate de investitor si de trezorerie.Eu si sora ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire din partea copiilor aflati in strainatate mugurelu mugurelu Ion moare. La mostenire vin sotia si 3 copii dintr-o casatorie anterioara a acestuia. Un copil se afla in tara, doi in strainatate. Copii sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune bogdy_2010 bogdy_2010 ZIUA BUNA LA TOATA LUMEA.AM SI EU 2 INTREBARI;CAT DUREAZA DEZBATEREA UNEI SUCCESIUNI CU TOATE BUNURILE STABILITE INTRE MOSTENITORI SI A DOUA PENTRU ... (vezi toată discuția)