avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM PROCEDEZ DACA NU AM BANI PT A DESCHIDE SUCCESIUNEA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM PROCEDEZ DACA NU AM BANI PT A DESCHIDE SUCCESIUNEA DUPA BUNICA ...

CUM PROCEDEZ DACA NU AM BANI PT A DESCHIDE SUCCESIUNEA DUPA BUNICA , SI NU MA INTELEG CU RUDELE UNCHI MATUSI DAR LOCUESC IN LOCUINTA BUNICULUI DECEDAT . NU AM ACHTE SI RISCH SA FIU DAT AFARA .POT FI AJUTAT AM VREUN DREPT

Alte discuții în legătură

Succesiune problematica Swamera Swamera Buna ziua, Avem probleme cu o succesiune din partea bunicilor, mai ales din cauza faptului ca nu stim ce avem de facut in momentul de fata. Situatia se ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Bunuri proprii - mostenitori sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o problema matusa mea a decedat acum 24 de ani sotul iei a decedat acum 14 ani sotul iei a facut cerere in baza legii fondului funciar ... (vezi toată discuția)