avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se poate face cu numele si CNP ul obtinute prin ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se poate face cu numele si CNP ul obtinute prin phising?

Ce se poate face cu numele si CNP ul obtinute prin phising?
Buna ziua.
Spre rusinea mea am fost la un pas de a mi se goli contul ieri

Atat de bine simulat totul, chat olx...etc

Nu pot intelege stupizenia de a ramane total blank sa nu ma gandesc ca pt a primi bani dai IBAN si nu date de pe card, CVV, CNP, soldul contului!!! As fi râs sa aud ca cineva a facut asta. Uite ca, in extazul de a vinde un produs pt ca ai nevoie de bani, se poate intampla.

Am blocat imediat ambele carduri folosite, dar au ramas cu CNP ul si numele date in timpul procedurii.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
CamyF, utilizator
Cel mai recent răspuns: CamyF , utilizator 15:52, 14 Aprilie 2022
Ar trebui sa fac o plangere la poliție? Doar pt ca am dat nume și CNP ca altceva...
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
CamyF, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am pus un telefon la vânzare pe olx.ro, între ... Comicomimiu69 Comicomimiu69 Bună seara, am pus un telefon la vânzare pe Olx.ro, între timp Î-mi da mesaj pe whatsapp o persoana ca vrea sa cumpere dar să-l trimit prin olx livrare (o ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)