avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am primit o amenda pentru necompletarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am primit o amenda pentru necompletarea formularului digital ...

Salut! Am primit o amenda pentru necompletarea formularului digital de întrare în tara, în data de 4/2/2022, am primit plicul in data 6/4/2022 dar nu personal, adică nu am semnat acea amenda, stiind ca tipul acesta de amenzi au fost anulate în luna aprilie dacă nu greșesc pe data de 8.
Întrebarea mea este, dacă aceasta amenda nu o plătesc, ce se poate întâmpla? Va trebui fie sa o Contestez fie sa plătesc, sau este anulata datorita anularii acestei tipologii de amenzi?
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
Daniel0192, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 12:32, 18 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa faceti plangere contraventionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc gabriela si as dori sa stiu ce sanse am ... gabriela_coman14@yahoo.com gabriela_coman14@yahoo.com Buna seara, Ma numesc Gabriela si as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez contravaloarea amenzii platite pentru necompletarea Formularului on-line plf, ... (vezi toată discuția)