Buna ziua , mulțumesc pentru răspuns . Ideea e ca pe cale amiabila nu binevoiește nimeni , Mi-au trimis un răspuns printr-un avocat precum ca ar avea un contract din Octombrie 2020 de la distribuitori, in 2021 am avut niște discuții cu cei de la fabrica , manager , director prin mesaje și e-mailuri in care mi-au scris clar ,, nu am importat și nu importam produsul acesta in Ro “ . Dacă ii dau in judecată am câștig de cauza ? Având in vedere ca nu am un contract direct cu producatorul , dar avem toate dovezile necesare prin care putem demonstra ca suntem singurii care am promovat si promovam produsul in România ( pagina de Instagram , Facebook , plătit influenceri sa promoveze produsul , acord scris din partea producatorul pentru a putea folosi fotografiile lor profesionale si contentul lor pentru promovare , content care trebuie tradus etc … plus alte dovezi precum ca noi ofeream informații despre produs si apoi clienții cumpărau de pe eMAG , li s au trimis produse contrafăcute clienților etc … va mulțumesc pentru răspuns si timpul acordat .
Dorin Voicilas a scris:
Nu aveți nicio șansă fără să vă adresați unei instanțe judecătorești. Ar fi soluția rezolvării situației pe cale amiabilă, însă nimeni nu o să vă garanteze că situația nu se va mai repeta.