avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am ieșit la pensie recent, precizez că e ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am ieșit la pensie recent, precizez că e pensie ...

Bună ziua,
Am ieșit la pensie recent, precizez că e pensie anticipată și aș dori să știu dacă mai pot presta o activitate ca PFA sau SRL fără a suspenda decizia de pensionare.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:27, 15 Aprilie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar cu pensie anticipata buna ziua, va rog sa ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Angajare pensionar cu pensie anticipata Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: 1. Poate fi angajat in domeniul privat ? 2. ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cu cabinete medicale gaif gaif Sunt asistent medical,pensionat anticipat si am solicitari de a presta acest serviciu.Am autorizatie de libera practica. INtREBARE: Am dreptul sa prestez ... (vezi toată discuția)
Casã de marcat ºi extinctor pentru pfa traducãtor autorizat DUO-EXPRES Traduceri juridice lb. maghiara DUO-EXPRES Traduceri juridice lb. maghiara Buna ziua, Stie cineva, exista prevedere legala care ne obliga pe noi, traducatorii autorizati sa avem case de marcat si instinctor, sau alte minuni ... (vezi toată discuția)