avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cadrele didactice pensionate, care predau in regim ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cadrele didactice pensionate, care predau in regim plata cu ora, ...

Cadrele didactice pensionate, care predau in regim plata cu ora, cu contract individual de munca cu scoala, au dreptul la vouchere de vacanta pe anul 2022?
OME din 30 martie 2022 a lasat loc de interpretari diferite, unele scoli au trecut pe lista de beneficiari aceste cadre didactice, motivand ca au contract individual de munca, altele au refuzat, pe motivul ca nu au post de baza, decat daca ar fi titulari.
Care este interpretarea corecta?

Alte discuții în legătură

Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)
Sunt profesor, am posibilitatea să ies la pensie Sorin2023 Sorin2023 Sunt profesor, am posibilitatea să ies la pensie, aș dori să fac asta însă să mai rămân în sistem până duc actuala clasă la finalul ciclului ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)